Szállítási és Fizetési feltételek valamint azok díjai

Szállítási és Fizetési feltételek

 A keztorlo.hu webáruházban vásárolt termékeket a megrendelés visszaigazolását követő munkanapon adja át a futárszolgálatnak amely a csomagokat 24 órán belül szállítja ki. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem kerül feladásra a megrendelt termék arról elektronikus úton vagy telefonon tájékoztatást nyújt a vevő számára! Tekintettel arra, hogy az átadott csomagok kiszállítása a futárszolgálat saját szervezése alapján történik a Silko Hygiene Kft. nem tudja befolyásolni annak idejét! A Silko Hygiene Kft. nem vállal felelősséget a szállítási idő be nem tartásából eredő károkért! A megrendelt termékeket társaságunk a szállítási díjak cím alatt található értékhatárok figyelembe vételével, költségtérítés ellenében szállítja ki. Amennyiben a vásárlás nettó értéke meghaladja a megadott értékhatárt, úgy a szállítás költségét társaságunk magára vállalja! Lehetőség van a vásárolt termékek személyes átvételére a megadott nyitva tartási időben a bemutatótermünkben a 6725 Szeged, Kálvária sgt. 87/a  szám alatt. A weboldalon vásárolt termékeket utánvétellel, előreutalással illetve személyes átvétel esetén készpénzzel egyenlítheti ki. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. Rendszeres vásárlás esetén - megállapodás megkötése mellett- lehetőség van átutalásos fizetésre is. A saját fiókjában a “vásárlásaim” menüpontra kattintva követheti a keztorlo.hu. oldalon korábbi vásárlásaink listáját! Társaságunk a Express One futárszolgálatal szállíttatja a megrendelt termékeket melynek weboldalán a megadott e-mail címre küldött előzetes értesítésben szereplő csomagszám alapján nyomon követheti csomagja útját és várható kézbesítésének idejét! A megrendelt termékekre vonatkozó garancialevelet (amennyiben van) és a rendeléshez tartozó számlát minden esetben a csomagban találja. Ezek bármelyikének esetleges hiánya esetén a megadott elérhetőségeken történő jelzés után társaságunk soron kívül pótolja azt!

Szállítási díjak

 Cégünk Csongrád megye területén belül 30.000 Ft feletti értékben megrendelt termékeket ingyenesen kiszállítja.

Egyéb megrendeléseket futárszolgálattal juttatjuk el az alábbi díjtételekkel:

Nettó 30.000 Ft rendelési értékig Bruttó 1990 Ft

Nettó 30.001-50.000 Ft rendelési érték között Bruttó 1700 Ft a szállítási díj.

Nettó 50.001 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás díjmentes.

A fenti árak munkaidőben történő kézbesítéssel értendők. Természetesen lehetőség van munkaidőn kívüli kézbesítésre is, amelyről munkatársainktól érdeklődhet!

Tekintettel a futárszolgálatok súlyalapú szállítási díjaira, társaságunk fenntartja a jogot az extrém méretű (30 kg feletti), tömegű, terjedelmű, vagy különösen sérülékeny, törékeny áruk szállítási költségének egyedi meghatározására!

Felhívjuk kedves partnereink figyelmét, hogy a kiszállítás a szállítási címre történő kézbesítést jelenti(bejárati ajtóig, raktár ajtóig, rampáig) és nem foglalja magába a címen történő anyag mozgatását!